COTY BEAUTY

NEW YORK, NY

After completion of a master planning phase in which SPG worked with the client to choose an appropriate site for the cosmetics giant COTY, SPG linked two large floor plates with two new staircases and a common vision to create one cohesive 100,000SF office space that is both refined and ethereal. The use of translucent ceiling and wall planes helps link the unusually large number of private offices that were requested by the owner to the public realm. Public spaces and the many conference rooms expand on the palette of translucence and reflectivity with exposed building systems to create a dynamic space for its employees.

Project Info >

shop

detail

reception area

looking towards reception

top of stair

looking towards conference room

conference room

meeting room

office hallway

conference room

master planning