FIFTH AVENUE PENTHOUSE RENOVATION

NEW YORK, NY

Located on NYC’s Fifth Avenue and directly fronting Central Park, this apartment renovation involves the reconfiguration of a two bedroom and incorporates healthful, natural and green building standards. The two to three bedroom 2,220 square foot apartment will have substantially reconfigured interiors. All of the living areas on both floors open to terraces with striking city views; the apartment includes a Living Room with a bar alcove, as well as a re-designed Kitchen and Dining area. A newly designed staircase leads to the bedroom level. With a better flow between spaces, the second floor incorporates two Master Suites, and a new Bedroom / Study. The renovation will engage the spirit of the existing building’s structure as a spring-board for the aesthetics of the redesign, while providing the client with a healthier interior environment.

Project Info >

east section

entry way

stairs

living room

dining room

kitchen elevation

master bathroom

master bathroom

stair section

design inspiration board